Lugnet före stormen

Måndagar på jobbet är alltid lugnet före stormen -> tisdagar. I dag på förskolan var de 7 barn allt som allt, ganska lugn. Imorgon kommer alla barn och då blir det lite mer än 20 ungar att ha koll på. Heja heja.Photo 2014-03-24 19 54 26Har idag varit så trött i kroppen och inte mått som bäst, nog en liten förkylning på G?! Så då har det varit väldigt skönt att det inte var för mycket barn och man fick ta det lugnt. Köpte med mig en yollibox hem och njöt framför ett avsnitt greys=) Får ta och lägga mig tidigt ikväll och sooova som en stock.

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>