Fantastiskt

Världens Bästa present!!
Spa1Upp med tuppen kl 7 på lördagsmorgonen för att bege oss mot Vann spa! Spaet låg på en väldigt fridfull och fin plats. Vi började med frullen som var huuur god som helst, nästan det bästa på hela dagen, tihi. Så mycket gott och så mycket att välja bland, galet.Spa2Sen på med bikinin, dessa tjusiga tofflor och en badrock man fick låna. Det var riktigt mysigt att gå runt i tofflorna och rocken.Spa35Spa3Här kan man vara!:)Spa4Sååå otroligt skönt!Spa5Spa6 I den vita fina bagen ligger fem produkter som man fick med sig in. Man kunde välja mellan 10 olika produkter. Jag valde fyra ansiktsprodukter och en fotinpackning, riktigt nice.Spa7Spa8Ja, lånar man telefonen och tar ett ex antal foton, kommer någon av de att hamna här;) Sötaste paret<3Spa9Sicken steeekare!Spa10Så vacker!Spa11Världens tusen tack finaste!<3 Är så tacksam att jag har er, ni är så otroliga. Tack för en minnesvärd helg. Love you<3

/E

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Fantastiskt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>