Till en viss gräns

Photo 2014-03-25 17 59 07Japp, en förkylning i kroppen är nu ett faktum! Än så länge rinner inte näsan konstant utan är bara lite lätt täppt. Det har inte varit lätt som en plätt att jobba idag heller. Så som igår var jag seg, trött och hade en lätt huvudvärk. Konstaterar nu att imorgon blir det faktiskt att stanna hemma. Man kan länge pusha undan hur man mår och bara köra på men allting har en gräns. Gäller också med sin egen kropp. Nu har jag nått gränsen och anser att Larsson stannar hemma imorgon och tar det Lugn med ett stort L. Ibland får man ta och lyssna till kroppen och bara inse fakta även om man gärna inte vill.

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>