Förkyld

Fortsätter mitt vilande och gör inte så många mer knop än vad kroppen orkar. Känner mig lite överkörd & mörbultad.Photo 2014-03-26 15 50 04Photo 2014-03-26 19 56 50Har kollat på tre filmer, tjejfilmer och V.Ä.N.N.E.R idag!;) ”Fools Gold”, ”Monster-In-Law” och ”17-Again”. Inte riktigt de bästa filmerna som jag sätt kanske men det funkade. V.Ä.N.N.E.R gottgjorde det mesta!=) Får se vad det blir för filmer imorgon.
Har inte jag världens bästa pappa?! Här kommer han hem och har köpt med sig massa goooodis till mig!!=) Tack!=)

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>