Lycka i det ljusa

Det är vår och jag blir så Lycklig!! Alltid är så ljust, fint och solen värmer. Det är något med våren asså! Jag kan inte hjälpa det men jag märker så på mig själv att jag blir så mycket gladare och livet liksom blir lite lättare och ljusare när våren är här. Jag har aldrig varit en vårtjej så, men jag har heller aldrig ogillat denna årstid=)Photo 2014-03-29 13 00 38
(Jag och kusinbarn Noelia)
Idag i det fantastiskt fina vårvädret har vi varit uppe på ulfstorp där min farmor och farfar har sin sommarstuga. Farfar, kusin med man och barn och vi i familjen åkte upp dit och hade en supermysig fikastund med bagles och annat gott. Solen värmde gott och fikat var också väldigt gott!=) Det är så mycket barndom på denna plats. Varje sommar har vi åkt hit hela familjen till farmor och farfar och haft bott några nätter. Dock så är det lite vemodigt att åka upp hit nu när farmor aldrig längre kommer vara där. Life is what it is <3Photo 2014-03-29 12 21 05
(Syster, mamma, jag och vår kusin)Photo 2014-03-29 12 19 56Här har vi järngänget!=) Vi passade på att ta några kort när solen ändå låg på så fint!=) På denna bild är det jag och mina fina systrar. Lika?! =)

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>