Sköna maj välkommen

Igår var jagPhoto 2014-04-30 20 21 07..och alla andra i hela Uddevalla på svenskholmen och firade valborgsmässoafton. Stadsmusikåren var där och trudiluttade lite, drillflickorna framförde och några körer sjöng olika vår-sånger. Klassikerna ”sköna maj välkommen”, ”vintern rasar” (den heter inte ”vintern rasar” men kommer inte ihåg just nu dennes riktiga titel, haha) och några till. Det var trevligt men lite kallt. Välkommen våren med din skönhet.Photo 2014-04-30 21 29 24Den klassiska majbrasan fick såklart vara med!! Jag älskar såna här brasor. Som påskbrasan, alltid lika mysigt och tradition. I år hade det en brasa på en flotte, smart och säkert!=)Photo 2014-04-30 20 20 25Kvällen i sig var väldigt vacker!! Jag ÄLSKAR solen och speciellt dennes solnedgången.

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>