Fake it til you make it

”Tre döda människor tar tag i sina liv, det känns bra.”
Photo 2014-06-12 00 01 16
Asså dessa två, riktiga hurtibullisar!! Så bra och grymma. De två brukar ibland vara ute och jogga men själv har jag aldrig hängt med. Men så igår slog vi slag i saken och bestämde oss för att ikväll ska vi minsann ut och jogga. Det var riktigt gött!! Är jag hemma så blir det alla gånger att jag får ge mig ut själv och ”träna”. Jag är en mer promenadmänniska än joggingmännsika, kan väl kanske bero på att jag inte har så bra kondis, haha. Vill bygga upp min kondis så att jag orkar jogga mer, det var faktiskt kul och gött stundtals. Blev så förvånad att jag orkade så mycket som jag orkade. Bella peppade mig superbra, hon är grym. Kan inte säga att jag var så här kaxig i morses när jag skulle gå upp men åh vad jag vill ut och springa snart igen!!=) Dock, det finns alltid ett dock i allt 😉 Ne, men mina knän pallade det inte så bra. Kan också vara varför jag inte joggar så mycket. Måste ta och skaffa mig ett par riktiga joggingsskor, hejaheja!=)

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>