Less then me

FullSizeRender-2Börjar min morgon med frullen på rummet. Torsdagen är min sovmorgons morgon och den älskar jag. Medan älsklingen börjar tidigt får jag ligga kvar och sova 1,5 timme till. Älskar när jag får sätta klockan på 10, det är grymt.
Imorse vaknade jag täppt i näsa och ont i svaljet. Lika fantastiskt varje gång, eller inte. Hade typ glömt hur det kändes att ha ont i halsen. Det är ju skitjobbigt! Förkylning började i måndags och inte förrän i morses hade den verkligen brutit ut. Spelade iofs innebandy i tisdags, ops, inte så klyftigt kanske.

Imorgon är det fredag och då ska jag få träffa min alldeles egna bästis igen. Min Bella kommer hit och hälsar på, ska bli så mysigt!! Sen på måndag blir det dags för att ta spruta, hepatit A. Heja heja.

Nu ska jag försöka krya på mig.
/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>